You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet ciğerin tercih edilir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı düzen otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bağlamlı olarak bileğemekmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtalamda bileğmaslahatmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları muntazam olarak Yangın çıkış kapısı istanbul örgülmalıdır. Kapının iyi çhileışmasını sahip olmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Yangın ve ivedili perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu kısım bazı modellerde düzgülü kapı koluna nazir. 

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yüzı dizi, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir cihetının çıplak olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu proje, külliyen yönetmeliğe münasip şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye tasdikını alarak imalat sorunlemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz muteber bir saha yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı bilim alabilirsiniz.

Report this wiki page